Violeta Alexandru, despre Horia Scarlat din echipa lui Cîțu: A înţeles că aşa se face politică în PNL, cu agresarea jurnaliștilor, avansezi„Pare că îl luăm pe N. Dan la rost despre viziunea privind Bucureştiul. Florin, sper că nu îl ia la rost Silviu Mototolea care conduce PNL Sector 4 şi PNL Bucureşti sau Horia Scarlat susţinut de PNL Sector 2, un om pe care l-am văzut extrem de implicat, cu metodele lui, în desfăşurarea alegerilor de la Bucureşti/de la Congres şi care, cu acordul PNL Bucureşti, a ajuns de câteva zile demnitar în Guvern? Azi, în prima zi a mandatului său, bănuiesc că a intrat mândru pe poarta Guvernului României. A înţeles că aşa se face politică în PNL; cu agresarea jurnaliştilor (conform declaraţiilor jurnalistei – o persoană foarte respectată în presa românească), avansezi în PNL. Ce păcat! Pentru toţi PNLiştii corecţi şi competenţi care meritau să fie văzuţi şi respectaţi şi care lucrează cu seriozitate acolo unde sunt, sperând să vină şi pentru ei, într-o zi, propunerea de a se alătura echipei liberale de la Guvern.

În pofida insistențelor, nu am susținut oameni cu o conduită care nu avea nimic în comun cu ceea ce îmi doream să promoveze PNL București. M-a costat abordarea mea exigentă dar nu regret nicio clipă. Din respect pentru liberalii din București care nu au nimic de-a face cu obrăznicia, cu îngâmfarea, cu fake membership pentru a câștiga cine trebuie, cu metode PSD-iste de a face politică. 2 ani am curățat cât am putut”, a afirmat deputatu liberal Violeta Alexandru, luni, într-un mesaj pe Facebook.

 

Violeta Alexandru le reproșează foștilor săi colegi liberali de filială că îl ameninţă, la interval de două sau trei săptămâni, pe primarul general Nicuşor Dan, pentru a îşi acoperi lipsa de rezultate.

„Mi se pare mie sau pentru a acoperi lipsa de treabă, de rezultate, la fiecare 2-3 săptămâni, PNL București îl mai amenință puțin pe Nicușor Dan? Până acum, în București, eu aș fi luat 2 bulevarde și le făceam lună (inclusiv mă asiguram că se întâmplă, de exemplu, ceva atât de simplu – marcaje sensuri de mers pe carosabil) după care mă mutam la alte două. Le puneam la punct și pe acelea. Să se vadă că acolo unde se ocupă liberalii, se fac lucruri concrete. Sau, începeam cu 5 linii RATB și le puneam la punct de la A la Z, curățenie interior mașini, trasee, sistem informare cetățeni. Ca să dau doar două exemple din zonele de competență ale liberalilor în București. Nu ne oprește nimeni să facem treabă. Până să reproșăm altora, să ne punem noi la punct. Și vom avea mai mare credibilitate”,

„Viziunea cu care este, din nou, luat la rost Nicușor Dan, se găsește chiar în programul de guvernare local asumat de Nicușor Dan și pe care noi, liberalii, l-am susținut și distribuit bucureștenilor în pliante, în campanie.

Când spui cuiva că îl susții, nu cauți motiv de ceartă. (…) Cele mai grave dezorganizări în București s-au produs când șefi la organizațiile politice din București erau primari de sector. Vezi Vanghelie – PSD. Trebuie să evităm acest lucru. Nu aș vrea ca în 2024 când ne întreabă bucureștenii ce am făcut, să le răspundem: ne-am certat, ne-am impus personalitatea.

Nu viziunea e problema ci îmbunătățirea managementului în Primăria Capitalei.

Prea mulți șefi, prea multe orgolii, prea multe scuze, prea puțină treabă”, conchide Violeta Alexandru.


Citește și:

Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *