VIDEO. Un bărbat, care trăiește de 20 de ani într-o peșteră, a aflat recent despre existența COVID-19. Cum a reacționatPanta Petrovic, un bărbat din Serbia, care în urmă cu 20 de ani a decis să locuiacă în pustietate, a aflat despre faptul că lumea a fost lovită de pandemia de COVID-19 accidental.

În vârstă de 70 de ani, sârbul trăiește într-o peșteră din vârful munților Stara Planina din sudul Serbiei, potrivit Daily Star, care citează Mirror. El a mărturisit că s-a retras acolo pentru a evita contactul cu alți oameni.

„Nu mă simțeam liber în oraș. Acolo, există întotdeauna cineva în calea ta. Fie te certi cu soția, cu vecinii sau cu Poliția. Aici, nimeni nu mă deranjează”, a declarat, pentru AFP, Panta Petrovic.

Când a decis să se retragăm în pustietate, bărbatul a donat toți banii pe care îi avea comunității locale. Apoi, el a fost văzut foarte rar în apropiere de Pirot, orașul său natal, în care trăiesc 40.000 de oameni.

Recent, el a mers la un supermarket din oraș și a aflat astfel de existența COVID-19, care a ucis până acum peste 7.000 de sârbi.

Fără să stea pe gânduri, Panta Petrovic a decis să se vaccineze cu prima doză.

„Vreau să primesc toate cele trei doze, inclusiv cea suplimentară. Îndemn fiecare cetățean să se vaccineze cu fiecare dintre ele”, a afirmat bărbatul.

„COVID va veni și aici, în peștera mea”, a mai spus sârbul, care a adăugat că nu înțelege „agitația” pe care o fac cei care se ]mpotrivesc vaccinării.Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *