VIDEO Reacția lui Pochettino după fluierăturile primite de Mbappe. Ce a declarat e neașteptat Kylian Mbappe a fost fluierat înaintea meciului din campionat cu Strasbourg. 


Kylian Mbappe nu a avut parte de o primire prea călduroasă pe Parc des Princes la meciul cu Strasbourg. Înaintea fluierului de început, atunci când a fost prezentată echipa, starul francez a fost intens fluierat de spectatori din cauza faptului că întârzie să își prelungească contractul cu PSG. 


În ciuda reacției agresive a publicului, Kylian Mbappe a marcat două goluri și a dat o pasă decisivă în victoria obținută de PSG, cu 4-2 în fața celor de la Strasbourg, iar la final a mers spre galerie și i-a aplaudat, ca răspuns a ceea ce s-a întâmplat înainte. 


Reacția lui Pochettino, neașteptată 

 


În cadrul conferinței de presă pe care a susținut-o după partidă, Mauricio Pochettino a discutat despre meci și atmosfera de pe stadion, evitând pe cât a putut subiectul legat de Mbappe. 


Întrebat de unul dintre ziariști ce părere are despre fluierăturile primite de starul francez, antrenorul celor de la PSG a răspuns sec: „Nu am auzit aceste fluierături”, iar apoi a trecut mai departe. Romanii joaca la PRO TV: Steaua Rosie Belgrad – CFR Cluj, marti, de la 10 seara. Bucurati-va de fotbal!

Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *