VIDEO | PSG, bătută de campioana Lille în Supercupa Franței! Start dezastruos de sezon pentru milionariFormația pregătită de Mauricio Pochettino continuă forma slabă din sezonul precedent.


În primul meci oficial al stagiunii, PSG a fost învinsă de campioana Franței, Lille, cu 1-0, în Spercupa Franței, și continuă să-și arate slăbiciunile, în ciuda investițiilor uriașe de sute de milioane de euro care au fost făcute în ultimii ani.


Totuși, Pochettino nu s-a putut baza pe foarte mulți dintre titulari, unii fiind ori în urmă cu pregătirea, ori încă în vacanță, cum este cazul vedetei Neymar. Pe lângă brazilian, nici Angel Di Maria, Sergio Ramos sau Kylian Mbappe nu au fost prezenți pe gazon, tehnicianul argentinian fiind nevoit să apeleze la câțiva jucători de la echipa secundă.


https://www.youtube.com/watch?v=EjZGYk3-RzU


Record stricat de Lille


 


PSG era o adevărată sperietoare când venea vorba de Supercupa Franței, reușind să câștige competiția în ultimele 8 ediții. Pentru ambele formații urmează debutul în noul sezon din Ligue 1. Campioana Lille va evolua pe terenul lui Metz, în timp ce PSG va juca tot în deplasare, contra lui Troyes.  • VIDEO | PSG, bătută de campioana Lille în Supercupa Franței! Start dezastruos de sezon pentru milionari


Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *