VIDEO | Imagini incredibile din Barcelona! Mii de suporteri au venit stadion pentru a striga pentru ultima oară: „Messi, Messi, Messi!”Messi s-a despărțit de Barcelona, după 21 de ani!


Starul argentinian a susținut o conferință de presă în care și-a luat la revedere de la suporterii catalani.


În timpul conferinței, mii de suporteri s-au strâns la porțile stadionului, pentru a striga pentu ultima oară numele lui Messi.


Sextuplu câştigător al Balonului de Aur a anunțat în cadrul conferinței de presă pe care a susținut-o astăzi că a fost ofertat de mai multe cluburi, însă nu are nimic concret în momentul de față.


„PSG este o posibilitate. Deocamdată nu am stabilit nimic, dar după ce s-a anunțat decizia Barcelonei am primit o groază de telefoane din partea multor cluburi. O să văd”, a spus Messi. Vezi toată conferința aici!


Messi a cucerit în total 35 de trofee alături de FC Barcelona, pentru care a marcat 672 de goluri în 778 de meciuri disputate.  • VIDEO | Imagini incredibile din Barcelona! Mii de suporteri au venit stadion pentru a striga pentru ultima oară: „Messi, Messi, Messi!”Ianis Hagi în Champions League! Marți, de la 10 seara, în direct la PRO X: Glasgow Rangers – Malmo! Bucurați-vă de fotbal!

Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *