VIDEO Imagini HALUCINANTE: Zeci de mașini pe contrasens, pe Autostrada SoareluiȘoferul care a filmat întreaga scenă a fost la un pas să fie implicat și el într-un accident de circulație după ce una dintre mașinile din față a întors brusc la doar câțiva metri de el.

În zonă, traficul era îngreunat din cauza unei autoutilitare care se răsturnase pe autostradă. Nu au fost victime. Coloanele de mașini s-au întins pe mai bine de 2 km. După ce imaginile au ajuns pe internet, poliția a deschis o anchetă.

„Polițiștii din cadrul Biroului A2 Buc-Ct s-au autosesizat și efectuează verificări în vederea identificării cond auto și luarea măsurilor legale care se impun”, a afirmat ANDREEA ILIESCU, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța

În imagini se văd cel puțin 20 de mașini care circulau pe contrasens. Șoferii care vor fi identificați riscă să rămână fără permis de conducere pentru 60 de zile.

Citește și  VIDEO și FOTO de la accidentul teribil de pe Autostrada Soarelui – Peste 50 de mașini implicate, 150 de victime

 Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *