Veste uriașă primită de Todoran! Jucătorul care vine să stabilizeze jocul FCSB-ului la mijlocVești bune pentru Dinu Todoran!


Adrian Șut (22 de ani), fotbalistul care poate evolua atât ca mijlocaș central, cât și ca stoper, va reveni la antrenamentele alături de echipă începând cu săptămâna viitoare.


„Toată lumea este ok, singurul care va intra în programul echipei de săptămâna viitoare este Șut, restul, toată lumea se antrenează 100%. Vinicius ne ajută foarte mult, știe ce înseamnă să câștige”, a spus Dinu Todoran la conferința de presă dinaintea meciului cu Rapid.


Adrian Șut a sosit în 2019 la FCSB, de la Academica Clinceni. Ulterior, el a fost împrumutat un an la gruparea ilfoveană, iar în sezonul trecut a adunat 27 de meciuri în tricoul roș-albastru. În acest sezon, fotbalistul nu a evoluat pentru FCSB, fiind accidentat.


Gigi Becali, încântat de fotbalul arătat de Adrian Șut


Patronul FCSB îl consideră pe Șut cel mai mare fotbalist al României și îl clasează peste Pintilii


„Cel mai mare jucător al României care a fost vreodată va fi Șut. E cinci clase peste Pintilii, vede jocul, pasează în fracțiune de secundă.


E singurul jucător la care nu realizez unde o să paseze. El are soluție de pasă imediat, nu realizez soluția lui. E așa inteligent că vede într-o fracțiune de secundă jocul”, a declarat Gigi Becali, în direct la PRO X, vineri dimineața.


Duminică, de la ora 21:30, FCSB întâlnește pe Rapid, de la ora 21:30, într-un meci din etapa a cincea a Ligii 1.  • Veste uriașă primită de Todoran! Jucătorul care vine să stabilizeze jocul FCSB-ului la mijlocRomanii joaca la PRO TV: Steaua Rosie Belgrad – CFR Cluj, marti, de la 10 seara. Bucurati-va de fotbal!

Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *