Un viceprimar din Suceava a câștigat o motocicletă la un festival finanțat chiar de PrimărieUn viceprimar din Suceava a câștigat o motocicletă la un festival care a fost finanțat chiar de către primăria sa.

Potrivit Monitorul de Suceava, este vorba despre viceprimarul Sucevei Teodora Munteanu (USR-PLUS), care a câștigat premiul cel mare al festivalului rock Bucovina Motorfest: o motocicletă Yamaha 2YL.

Festivalul a fost organizat cu ajutorul unei finanțări de 40.000 de lei de la bugetul local, decizia fiind votată votată în cadrul primei ședinței de Consiliu Local prezidată de către Teodora Munteanu, care a preluat mandatul de președinte de ședință pentru trei luni.

Conform organizatorilor acestui eveniment, premiul a fost acordat prin tragere la sorți, fiind extras de către băiatul liderului formației Urma.

Ulterior, viceprimarul Teodora Munteanu a anunțat pe Facebook că s-a decis să ”achite contravaloarea acelui premiu, în sumă de 5000 RON, iar banii sa fie direcționați către Asociația ”Salvați Copiii Suceava”.

”În seara zilei de 7 august 2021 am participat, ca în fiecare an, la festivalul Bucovina Rockfest, organizat de către Asociația Legio Phoenix MC Suceava, în condiții impecabile. Cu această ocazie a fost organizată tombola, la care am participat și eu ca urmare a cumpărării tricoului festivalului. Numele meu a fost extras din urna cu sute de bilete de către băiatul solistului trupei ”Urma” . Nu e un secret că particip la festivalurile rock, prietenii mei știu acest lucru. Dacă sorții s-au rostogolit către mine, am decis să achit contravaloarea acelui premiu, în sumă de 5000 RON, iar banii sa fie direcționați către Asociația ”Salvați Copiii Suceava”. Este o motocicletă second-hand și voi avea mare grijă de ea.” – a scris viceprimarul pe Facebook.

În urma comentariilor de pe rețeaua de socializare, care îi reproșau faptul că ar fi trebuit să refuze premiul, deoarece este în conflict de interese, viceprimarul a susținut că ”premiul a fost câștigat corect”.

”Achiziționarea tricoului festivalului presupune participarea la tombolă. Premiul a fost câștigat corect, cred că asta nu poate fi pus la îndoială și este o amintire. Mi-am cumpărat în fiecare an bilet si tricou pentru a sprijini asociația care organizează festivalul. Tombola a fost organizată de motocicliști. Si roker si funcționar public, suntem oameni.” – a explicat viceprimarul Teodora Munteanu. 

 

 

 Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *