Un nou star în Liga 1?! Iuliu Mureșan e sigur de asta: „În maximum un an, va ajunge la un club mare al Europei”Conducătorul lui Dinamo nu s-a ferit de cuvinte.


Recunoscut în special datorită performanțelor pe care le-a realizat la CFR Cluj, Iuliu Mureșan nu ezită când vine vorba de a vorbit frumos despre formația ardeleană și jucătorii ei. Conducătorul lui Dinamo îl apreciază foarte mult pe Claudiu Petrila, mijlocașul de bandă care și-a făcut loc în echipa lui Șumudică în acest start de sezon.


„El a fost un jucător recomandat de doi impresari care se aflau la început de drum la acel moment. Am trimis pe cineva de la club să-l urmărească, au făcut un referat foarte bun despre calitățile lui.


Așa a ajuns la CFR Cluj. CFR îl va vinde pe Claudiu Petrila pe o sumă consistentă de bani, sunt sigur de acest lucru. Cluburi mari se interesează de el, au trimis scouteri să-l observe”, a spus Iuliu Mureșan.


Calități fantastice


 


„Are un psihic foarte bun, are tupeu de fotbalist, își asumă și are execuții. Nu are teama unei execuții ratate, cum se întâmplă la alți jucători. În maximum un an, va ajunge la un club mare al Europei. Dacă CFR îl va păstra, va ajunge cel mai bun jucător de acolo”, a declarat Iuliu Mureșan, pentru gsp.  • Un nou star în Liga 1?! Iuliu Mureșan e sigur de asta:


Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *