Un deputat PNL anunță că depune plângere penală împotriva liderului AURSURSĂ: realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET,, Astăzi, domnul Claudiu Târziu, copreședintele AUR, a spus că voi da socoteală pentru ceea ce spun public despre acest partid. Este adevărat că, atunci când am fost întrebat care este cea mai mare păcăleală politică din ultimii 30 de ani, am spus-o cât se poate de clar: AUR.

La fel cum altădată am expus, în nenumărate rânduri, cu dovezi și argumente incontestabile, derapajele extremiste, lozincile antisemite și îndemnurile la violență ale liderilor, membrilor și simpatizanților AUR, în locuri publice ori chiar de la Tribuna Parlamentului.

Nicio clipă nu mă voi lăsa intimidat de un partid construit pe valul oportunist al unei crize pandemice, al cărui misiune primară este dezinformarea și dezbinarea societății românești”, a transmis Alexandru Muraru pe o rețea de socializare.

Potrivit liderului, „violenţa în politică este specifică partidelor totalitare”, iar membrii AUR „au depăşit o linie roşie”.   

„Pe de altă parte, nu pot trece cu vederea o ameninţare directă, făţişă, specifică gangsterilor politici, incompatibilă cu normele de drept ale unui stat democratic. Drept consecinţă, am depus o plângere penală prealabilă la Poliţie pentru săvârşirea infracţiunii de ameninţare. Din punctul meu de vedere, cred că reprezentanţii AUR au depăşit o linie roşie. Violenţa în politică este specifică partidelor totalitare, extremist, iar prin ceea ce s-a întâmplat astăzi, s-a dovedit că ceea de am spus de-a lungul timpului despre această formaţiune politică a fost corect”, mai scrie liderul PNL Iaşi.

Claudiu Târziu: „O să dai socoteală pentru mizeriile pe care le verşi în capul AUR”  

,,Dacă eram legionar, ştiţi cum procedam, aşa, doar cu cuvinte. Muraru, cum îţi mai spune ţie nicule, cum o să dai socoteală pentru mizeriile pe care le verşi în capul AUR. Cine sunt extremiştii? Noi sau cineva care încearcă să ducă ţara de râpă, care face segregare pe motive medicale, cineva, fl cîţu şi echipa dumisale, care lasă să moară românii în spitalele pe care nu le îngrijeşte, nu le repară. Cine aruncă ţara în haos? Cei din cauza cărora ne mor apropiaţii în spitale? Cîţu şi Iohannis sunt responsabili pentru haos. De unul scăpăm astăzi”, i-a transmis Claudiu Târziu liderului de la tribuna Camerei Deputaţilor.  


Citește și:

Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *