Un câine a fost lăsat să moară de cald într-o mașină, la soare: ”Nu-mi pasă. Vreau să moară”O femeie a fost arestată după ce și-a lăsat câinele să moară în mașina care se afla în plin soare, ca pedeapsă pentru că a atacat celelalte animale de companie.

 

Potrivit Newsweek, Mouheb Ashakih, în vârstă de 58 de ani, din Sandusky, Ohio, a fost acuzată de crimă împotriva animalelor după ce poliția a primit un telefon de la un vecin.

Vecinul a spus poliției că a văzut-o pe Ashakih punându pitbul-ul în mașină, cu ușile încuiate și geamurile ridicate. Animalul a stat în mașina încinsă timp de aproximativ 20 de minute, temperaturile ajungând la aproximativ 30 de grade Celsius înainte ca vecinul să sune la 911, potrivit unui raport al poliției.

A declarat că a observat câinele agitându-se în interiorul vehiculului și că părea că vrea să iasă”, se arată în raportul citat de Fox 8.

Vecinul a observat că toate geamurile erau ridicate și era îngrijorat pentru siguranța câinelui. S-a dus la reședință și i-a vorbit lui Mouheb prin fereastra laterală. I-a spus să lase câinele să iasă afară, iar ea a replicat: Nu-mi pasă. Vreau să moară.”

Poliția a mers să vorbească cu Ashakih, care le-a spus ofițerilor că l-a pus pe câinele Chapo pe bancheta din spate a vehiculului după ce acesta a atacat unul dintre ceilalți câini ai ei. Ashakih a spus poliției că mai are alți patru câini acasă.

După ce un ofițer a alergat apoi la mașină, sărind inclusiv peste un gard, a văzut câinele fără viață „fie leșinat, fie decedat”, pe bancheta din spate a vehiculului.

Mouheb a început să țipe după ce și-a a văzut câinele și ne-a implorat să-i spargem geamul mașinii”, se mai arată în raport.

Poliția a spus că animalul era rigid și fierbinte la atingere, când a fost scos din vehicul. Labele erau rănite și sângerânde, iar interiorul vehiculului era de asemenea acoperit de sânge, de parcă câinele ar fi încercat disperat să iasă.

„Câinele se lupta pentru viața sa în interiorul acestei mașini„, a declarat șeful poliției Jared Oliver. „Câinele s-a zbătut în interiorul mașinii, dar a fost răpus de căldură. Este teribil.”

 

 Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *