Un bărbat din India a fost muşcat de un şarpe veninos. Individul a muşcat şi el reptila, iar aceasta a muritCaz incredibil în India. Un bărbat a fost mușcat de un șarpe, chiar în timp ce se îndrepta spre casă. În semn de răzbunare, individul a muşcat şi el reptila, iar aceasta a murit, informează The Independent.

Kishore Badra, din satul Gambharipatia din districtul Jajpur, în estul statului indian Odisha, se întorcea acasă de la muncă, atunci când un şarpe l-a muşcat de picior.

În loc să meargă imediat la medic, bărbatul a căutat să se „răzbune” şi a prins şarpele, după care l-a muşcat în mod repetat, până la omorât.

„Ceva m-a muşcat de picior în timp ce mă întorceam acasă, pe jos. Mi-am aprins lanterna şi am descoperit că era un şarpe krait veninos”, a declarat, pentru agenţia de presă Press Trust of India, Badra.

„Pentru a mă răzbuna, am luat şarpele în mâini şi l-am muşcat în mod repetat, omorând vipera pe loc”, a mai spus bărbatul.

„Chiar dacă am mușcat un krait otrăvitor, nu am simțit nicio dificultate. M-am dus la un vraci localnic, care locuiește în apropierea satului, și m-am vindecat”, a mai afirmat Badra.

Kraitul este un șarpe veninos, lung de un metru și jumătate, care se găsește în sudul și sud-estul Asiei.

India înregistrează cel mai mare număr de decese legate de mușcăturile de șarpe din lume, cu o medie de 58.000 pe an.Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *