Travis Scott si Kyle Jenner sunt din nou impreuna?Stai, stai, stai putin! Travis Scott si Kylie Jenner sunt din nou impreuna? MMM, ok, ok, ok… nu te gandi prea mult, venim tot noi cu raspunsul:))))!

 

Daaaa, cei doi sunt mai apropiati ca niciodata sau cel putin, cam asta intelegem din ultimele postari aparute pe social media.

 

Mai exact, vorbim de momentul in care rapperul a numit-o pe Kyle ”sotia sa” la gala Persons Benefit din New York, acolo unde cei doi impreuna cu micuta lor, Stormi, au pozat pentru un portret adorabil de familie. Mai mult, acesta a recunoscut ca inca o iubeste pe Kylie, in timpul discursului de acceptare a premiului primit. 

 

Si ca sa fie momentul si mai savuros, Travis a strigat: ”Te iubesc Stormi, te iubesc nevasta!”

 

Da, va dati seama ca momentul a fost imortalizat! Drept dovada, cei doi au postat poza facuta pe covorul rosu, in care Travis isi tine sotia in brate, iar adorabila lor fetita, Stormi, era cu zambetul pana la urechi!

 

Soooo cute! <3 Un lucru e cert, indiferent de statusul relatiei lor, cu toti am observat ca intre cei doi exista o conexiune aparte! Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *