Șofer român de TIR în Germania: a distrus 6 mașini, a rănit 6 oameni, a atacat un coleg cu furculița și a scuipat polițiștiiUn șofer român de TIR a făcut prăpăd într-o parcare din Germania, unde a distrus 6 mașini, a rănit 6 persoane, și-a atacat un coleg cu furculița, după care i-a scuipat și înjurat pe polițiștii care l-au încătușat.

Incidentul s-a petrecut luni seara, într-o parcare de pe marginea autostrăzii A6, lângă Bad Rappenau, scrie Știri Diaspora.

Șoferul român de TIR a avariat 6 mașini, a rănit 6 oameni, atacat un coleg cu furculița și s-a luat apoi la ceartă cu polițiștii, pe care i-a înjurat și scuipat.

Potrivit publicației Sinsheim Lokal, românul conducea o platformă pe care avea încărcate două tractoare noi.

În momentul în care a trecut de semaforul de intrare în parcare a lovit din spate două autoturisme. A continuat să conducă și a mai avariat 6 mașini, în timp ce făcea manevre de mers înainte și înapoi.

 

Pagube de 100.000 de euro

 

În urma haosului provocat, șase oameni au fost răniți, doi dintre ei având nevoie de îngrijiri medicale. Românul nu s-a potolit aici.

A intrat apoi pe contrasens și s-a luat la ceartă cu alt șofer de camion. Martorii au relatat că a deschis portiera în mers și l-a amenințat cu o furculiță pe celălalt șofer de camion.

Într-un final, el fost luat cu cătușe la mâini de lângă camion, însă nu înainte de a se certa și cu agenții sosiți la fața locului.

Pagubele provocate de român se ridică la 100.000 de euro, iar un judecător va decide dacă va rămâne în custodia Poliției sau va fi eliberat.

 Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *