„Simți că ai pentru cine munci și arăta ceea ce faci”. Nicoleta Grasu, interviu spectaculos, 19:00, pe www.sport.roNicoleta Grasu a fost invitata Geaninei Ilieș pentru un interviu din seria „Hai să fim Super!”.


De șase ori participantă la Jocurile Olimpice, Nicoleta Grasu este una dintre cele mai de succes sportive din istoria atletismului românesc. 


În cadrul interviului, Nicoleta Grasu a vorbit despre copilăria sa, cum a ajuns la atletism și când și-a îndreptat atenția spre aruncarea discului. În plus, românca a povestit despre experiențele de la Jocurile Olimpice, dar și despre momentele mai puțin fericite din cariera sa. 


În prezent, Nicoleta Grasu este antrenoare și își dedică timpul și fiului său, care a urmat aceeași cale ca cea a părinților săi, doar că s-a îndreptat spre baschet. 


„El a trăit cu noi pe stadion tot timpul. El a început cu atletismul, dacă așa ne-a văzut pe noi. Acum practică baschetul, e în lotul național de senior. Cred în visul lui. Copilul meu mi-a schimbat viața.”, a mărturisit atleta. 


Urmărește în exclusivitate un interviu incendiar cu Nicoleta Grasu, pe www.sport.ro, pe PRO TV Plus și pe pagina de Facebook Sport.ro.


Toate interviurile cu nume importante din sportul românesc și showbiz, destăinuiri despre copilăria lor, cum au ajuns campioni, le găsiți aici!

Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *