Sfârșitul unei ere! Ce a însemnat Lionel Messi pentru BarcelonaBarcelona a anuțat astăzi că Lionel Messi nu va continua pe Camp Nou.


Contractul starului argentinian a expirat pe 30 iunie, iar de atunci cele două părți au purtat discuții în încercarea de a ajunge la un numitor comun în privința noului contract.


Se pare că după o lună de negocieri, starul argentinian a ajuns la concluzi că viitoul său nu mai este alături de Barcelona, iar negocierile s-au oprit, clubul anunțând astăzi, în mod oficial despărțirea de Messi.Messi a semnat cu Barcelona, la 13 ani, pe un șervețel, iar la doar 16 ani avea să debuteze în prima echipă a catalanilor, când pe banca acestora se afla Frank Rijkaard.


Starul argentinian a câștigat primul trofeu alături de gruparea catalană în sezonul 2004/2005, când a cucerit titlul în La Liga. Au urmat alte nouă titluri cucerite de Barcelona în campionatul Spaniei în era Messi.


La nivel național, Barcelona a mai câștigat de șapte ori Cupa Spaniei și de opt ori Supercupa Spaniei.


Pe plan internațional, Barcelona a triumfat alături de Messi de patru ori în Liga Campionilor și a câștigat de trei ori Campionatul Mondial al Cluburilor. Mai mult, catalanii au câștigat și trei Supercupe ale Europei.


Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *