Sedință telefonică de o oră la Karagandy via București! Cum a „tunat” Becali după eliminarePatronul nu a suportat umilința și a pus mâna pe telefon.


Patronul-managerul-antrenorul celor de la FCSB nu s-a mai putut abține după rușinea istorică trăită de bucureșteni la Karagandy și l-a sunat pe un om din staff-ul echipei, după care a ținut o ședință telefonică de o oră, anunță gsp.


„Băi Vlade, tu nici muște nu poți să prinzi!”, i-a strigat Becali. Andrei a ascultat spășit reproșurile și decizia patronului de a-l trece pe linie moartă. Gigi a stabilit pe loc că titularul va fi Straton.


Dialogul pe care-l povestesc martori ai discuțiilor a fost amuzant și definitoriu pentru modul în care e condusă echipa, conectată în permanență la telefonul patronului.


„Cătăline, să te apuci să te antrenezi serios când te întorci acasă, numai în plonjoane vreau să fii! De luni tu o să aperi!” a mai spus Becali.


Portarul adus de la Dinamo a produs și un moment care într-un alt context putea fi amuzant, însă acum a făcut doar să prelungească starea de iritare a șefului de la FCSB: „Nea Gigi, și duminică cine o să apere?”. Becali uitase că duminică avea să fie partida cu UTA. „Bine, mă, duminică, luni, nu contează! Tu o să aperi!”  • Sedință telefonică de o oră la Karagandy via București! Cum a


Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *