Se anunță război între PSG și Real Madrid pentru Mbappe?! Leonardo iese la atac: „Nu se pot comporta în halul acesta!”


Ana-Maria Popescu

Data publicarii: Marti 05 Octombrie 2021, 21:09

Data actualizarii: Marti 05 Octombrie 2021, 21:11


Declarațiile incendiare ale atacantului francez legate de dorința lui de a semna cu Real Madrid în această vară au stârnit numeroase reacții, mai ales după ce Mbappe a spus că declarațiile lui Nasser Al-Khelaifi în privința sa l-au înspăimântat. 


Președintele lui PSG a pornit un război al declarațiilor în vară, când madrilenii au făcut o ofertă pentru campionul mondial, care a fost refuzată cu vehemență de oficialii din capitala Franței. Mbappe a intrat în ultimul an de contract, iar din vara anului următor poate pleca pe gratis, însă șeicului nici nu i-a păsat că poate încasa o sumă consistentă în schimbul său. 

  • Florentino Perez, Leonardo și Nasser Al-Khelaifi


Florentino Perez a spus în repetate rânduri că vrea să îl transfere pe jucătorul lui PSG, iar recent, întrebat de un fan de-ai lui Real Madrid dacă îl aduce, acesta a răspuns că Mbappe va veni din iarnă, iar totul a fost postat pe rețelele de socializare. 


Reacția lui Perez 


Declarația lui Perez i-a înfuriat pe șefii lui PSG, iar președintele Realului a vrut să clarifice situația, într-un interviu acordat pentru RMC Sport


„Cuvintele mele au fost interpretate greșit. Ce am spus a fost că trebuie să aștept până anul viitor pentru a avea vești și asta, cu mult respect pentru PSG, cu care avem o relație bună!”, a spus Perez. 


Replică dură de la PSG: „Nu se poate să se comporte așa!”


După declarațiile apărute recent în presă legate de transferul lui Mbappe la Real, când Benzema, Ancelotti, iar acum Perez au vorbit depre atacant, Leonardo a ieșit la atac. Într-un interviu acordat pentru L’Equipe, directorul sportiv a spus că este o lipsă de respect față de clubul său tot ceea ce fac madrilenii. 


„Real Madrid nu se poate comporta în halul acesta. Această nouă ieșire este o lipsă de respect pentru PSG și către Mbappe. De fapt, în aceeași săptămână un jucător de la Real Madrid (n.r Karim Benzema), apoi antrenorul Madridului și acum președintele vorbesc de Kylian ca și când ar fi unul de-ai lor. Repet: e o lipsă de respect pe care nu putem să o tolerăm!”, a spus Leonardo pentru L’Equipe.

Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *