Reghecampf, mulțumit după prima victorie obținută! Avertisment al antrenorului pentru un jucător: „Să se antreneze mai bine!”Universitatea Craiova a obținut o victorie clară, pe teren propriu, cu FC Voluntari, 3-0. 


Oltenii au reușit să obțină prima victorie după trei înfrângeri și o remiză și au urcat pe locul 8 în clasament, cu un total de 6 puncte obținute, la jumătate de distanță de liderul CFR Cluj. 


Laurențiu Reghecampf s-a arătat mulțumit de jocul echipei sale, în ciuda jocului mai slab din prima repriză. Întrebat despre accidentarea lui Koljic, antrenorul a explicat care este situația bosniacului. 


Totodată, tehnicianul a comentat și situația lui Bălașa, care a fost lăsat în afara lotului, explicând că jucătorul trebuie să se pregătească mai bine, ținând cont că există concurență pe postul său. 


„Am început mai greu, prima repriză a fost mai dificilă, nu ne-am putut crea ocazii: Schimbările din repriza a doua au adus un plus, am avut curaj, cred că puteam să înscriem mai mult, sunt mulțumit. E primul pas, trebuie să ne concentrăm la următoarea partidă. 


Elvir este într-o perioadă de refacere, mai are puțină durere la piciorul operat, sperăm să revină pe teren cât mai repede. E simplu după un an de pauză și o operație să ne așteptăm să intre și să dea trei goluri, știm valoarea lui, trebuie să avem răbdare. 


Screciu e un jucător bun, la vârsta lui are capacitatea și valoarea de a ajunge la un nivel înalt. 


Balașa nu a fost în lot. Ce să se întâmple, nu s-a întâmplat nimic. Trebuie să se antreneze, pe poziția respectivă sunt 4 jucători foarte buni, o să vină și Pap, trebuie să se antreneze mai bine. 


Oamenii care conduc știu că atunci când vinzi, trebuie să aduci un înlocuitor, iar ei știu că e costisitor să aduci fotbaliștii pe care noi îi vrem. Sunt multe criterii, nu vrem să aducem un jucător pentru că așa trebuie, vrem să aducem plus de valoare pe teren”, a spus Laurențiu Reghecampf la finalul meciului.    • Reghecampf, mulțumit după prima victorie obținută! Avertisment al antrenorului pentru un jucător: „Să se antreneze mai bine!”Ianis Hagi în Champions League! Marți, de la 10 seara, în direct la PRO X: Glasgow Rangers – Malmo! Bucurați-vă de fotbal!

Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *