Reghecampf, discurs de campion după înfrangerea de la Arad! „Nu ar fi corect să-mi caut scuze”CSU Craiova a fost învinsă de UTA Arad cu 1-0.


Liga 1 pare a fi mai competitivă ca niciodată, iar derby-ul dintre UTA Arad și CSU Craiova stă ca dovadă pentru acest lucru. Oltenii au plecat învinși, iar Laurențiu Reghecampf nu a căutat să dea vina pe arbitraj, ci și-a concentrat discurcul asupra jocului elevilor săi.


„Nu am avut consistență în atac, viteza necesară. Mă aștept la mult mai mult. Vrem să ajungem sus, dar trebuie mai puține declarații, mai mult pe teren. Nu vreau să discut acum după meci despre problemele medicale, despre veniri. Știm ce probleme avem, dar cei care intră trebuie să-și arate valoarea, ca de aia sunt aici.


Pigliacelli este jucătorul nostru, a apărat, nu este adevărat că a semnat cu Pescară. Nu vreau să discut după meci, e la cald, nu am văzut bine faza cu Bancu. Să vin acum să-mi găsesc scuze, nu e corect. Important e ca jucătorii să joace ceea ce exersam la antrenament și să avem rezultate. Este cel mai frumos lucru ca și fotbalist să avem parte de o asemenea atmosferă”, a spus Laurențiu Reghecampf, la digisport.


Romanii joaca la PRO TV: Steaua Rosie Belgrad – CFR Cluj, marti, de la 10 seara. Bucurati-va de fotbal!

Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *