Record negru – S-a înregistrat cel mai mare număr săptămânal de morți din cauza Coronavirus, în România: „O veste foarte proastă pentru cei care protestează împotriva vaccinului”SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Dan IstratieOctavian Jurma anunță pe contul său pe Facebook că România a înregistrat săptămâna trecută un record de decese din cauza coronavirus.

„Astazi am mai depasit un record absolut al pandemiei. Saptamana aceasta am inregistrat 1,203 decese, cu  47 mai mult decat vechiul record de 1,162 decese. Saptamana viitoare vom depasi si recordul de decese la 24h”, scrie specialistul.

Mai mult, el explica pe larg și motivele pentru care vaccinul este singura soluție pentru a ne proteja și a duce la scăderea acestor cifre în țara noastră:

„Am o veste proasta pentru cei care protesteaza impotriva vaccinului. Sloganurile antivacciniste nu va protejeaza de tulpina Delta, dimpotriva cei care va otravesc cu stiri false va imping cu cinism in tepusele sale ucigase.

Statistica este tot mai clara si in Romania. Sansa ta de a supravietui infectarii cu tulpina Delta este cu 90% mai mare daca esti vaccinat decat daca nu esti vaccinat.

Nu stiu altii cum sunt, dar daca ar trebui sa pariez la fotbal pe o echipa cu 90% sanse de succes sau pe un cu 10% sanse de succes, mi-as pune banii pe cea cu 90%. Daca insa pariez cu viata decizia devine si mia simpla.

Tu decizi daca vrei sa iti pariezi viata pe infectare fara vaccinare sau pe infectare cu vaccinare, ca de virus nu prea mai scapa nimeni in valul 4 cu politica asta de infectare obligatorie adoptata in Romania”, a mai scris Jurma.


Citește și:

Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *