Reacția lui Mihai Stoica după plecarea lui Messi de la Barcelona: „Puteai să mai stai pe salariul minim pe economie”Mihai Stoica a avut un mesaj de transmis despre plecarea lui Messi de la Barcelona. 


Duminică, Lionel Messi a susținut o conferință de presă chiar pe Camp Nou, pentru a-și anunța plecarea de la Barelona și de a-și lua rămas bun de la suflarea catalană. Starul argentinian a specificat că nu dorea să plece de la echipa blaugrana și că a făcut tot posibilul pentru a continua, dar datoriile acumulate de Barcelona sezonul trecut, aproximativ 500 de milioane de euro, și plafonul financiar impus de La Liga l-au împiedicat să semneze prelungirea contractului. 


Starul argentinian a renunțat la 50% din salariul anual, urmând să încaseze 25 de milioane de euro, dar tot nu a fost suficient pentru a continua pe Camp Nou. 


De acest aspect s-a legat și Mihai Stoica. Directorul general al lui FCSB a argumentat că, având în vedere situația financiară a fotbalistului, Messi ar fi putut să joace în continuare pentru Barcelona.  


Dacă iubești așa tare clubul care ți-a dat tot, care te-a făcut miliardar (nu că n-ai fi meritat) și dacă îți merg contractele de imagine, poți să mai stai doi ani și pe salariul minim/mediu pe economie. 


P.S. Nu sunt fan Barcelona. Sunt fan Messi. Fotbalistul. Și Cristiano. Fotbalistul și omul”, este mesajul postat de Mihai Stoica pe contul oficial de Facebook. 
  • Reacția lui Mihai Stoica după plecarea lui Messi de la Barcelona: „Puteai să mai stai pe salariul minim pe economie”Ianis Hagi în Champions League! Marți, de la 10 seara, în direct la PRO X: Glasgow Rangers – Malmo! Bucurați-vă de fotbal!

Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *