PSD ar putea depune plângere penală împotriva lui Florin Cîțu după dezvăluirile lui Ludovic Orban la Realitatea Plus


SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET„Vom face această plângere, citând chiar din ce a spus fostul președinte PNL, că prim-ministrul Florin Cîțu dă o ordonanță de urgență când au ședința de guvern ca să-i plătească pe cei care l-au votat. Păi atunci cum să nu faci plângere cu citat din Ludovic Orban. Nu poți să împarți țara în primarii PNL și primari ne-PNL. Toate comunitățile din România au nevoie de bani și trebuie să existe criterii după care împarți acești bani”, a declarat Sorin Grindeanu.

Ludovic Orban a declarat, duminică seară, la Culisele Statului paralel, că primarii liberali ar fi fost avertizați, înainte de Congresul la care Florin Cîțu a fost ales președinte, că nu vor mai primi bani din Fondul de Rezervă al Guvernului dacă acesta nu devine liderul formațiunii.

”Toate prefecturile, joi, inainte de Congres, au transmis către toti primarii să trimita solicitari de alocare (de fonduri) din fondul de rezerva al Guvernului (…) si mesajul pe care l-au dat către primari vineri-sambata a fost că dacă nu iese Cițu președinte nu se mai aloca banii din fondul de rezerva”, a declarat Orban la Realitatea Plus.

 

 

.


Citește și:

Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *