Pedofil prins după ce o fetiță l-a recunoscut în magazin și i l-a arătat tatălui săuRyan Doran, 29, din Wavertree, Liverpool, a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare, după ce a fost găsit vinovat pentru comiterea unor acte sexuale în fața a doi copii.

Bărbatul a fost prins după ce o fetiță l-a recunoscut într-un supermarlet și i-a spus tatălui său.

Fetița care l-a recunoscut și o altă fată se jucau pe o alee, când bărbatul s-a apropiat de ele și – conform judecătorului – si-a desfăcut pantalonii și a comis un act sexual în fața lor. Fetițele au încercat să fugă, dar bărbatul le-a blocat calea, continuând cu ceea ce începuse, conform The Mirror.

„Din fericire, fetele au reușit în cele din urmă să treacă de tine și să se îndrepte spre casă”, a spus judecătorul, în timpul procesului.

Și acestea nu sunt singurele acuzații care i s-au adus lui Ryan Doran. Acesta a mai fost arestat, după ce a mai agresat sexual mai multe fete. 11 fete, cu vârste de sub 16 ani, au fost agresate de acesta. El se apropia de fete și le punea mâna pe fund sau coapse, chiar în apropierea școlilor. Bărbatul viza victime singure sau aștepta ca acestea să se separe de grupul în care se aflau.Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *