Patru mașini s-au izbit violent, după ce un șofer nu a acordat prioritate. Patru oameni au fost rănițiPatru oameni au fost răniți după ce patru mașini s-au izbit violent într-o intersecţie din județul Dâmbovița.

Din primele cercetări, accidentul s-a produs pentru că unul dintre șoferi nu ar fi acordat prioritate de trecere.

Printre cei răniţi s-a aflat și o copilă de doi ani și jumătate, care nu a avut însă nevoie de internare.

Pentru că situația să nu scape de sub control, la faţa locului au intervenit și polițiștii serviciului de acțiuni speciale, dotați cu armament.

Accidentul s-a produs aproape de ieşirea din localitatea I.L.Caragiale, pe Drumul Naţional 72. Într-o intersecţie, două autoutilitare, una cu marfă şi una cu muncitori, s-au izbit cu alte două maşini. În duba cu marfă se aflau doi soți alături de fiica lor

Martorii au sărit imediat în ajutorul răniţilor şi i-au ajutat să iasă din maşini.

În urma accidentului, 4 persoane cu vârste între 15 şi 23 de ani au suferit leziuni.

Plt.adj. Cătălin Gura,n comandant Detaşament de pompieri Moreni: „Detaşamentul de pompieri Moreni a intervenit cu două autospeciale, una pentru descarcerare şi un echipaj de prim-ajutor pentru asigurare zonă la un accident rutier produs între patru autoturisme. Acţionam pentru scoaterea autovehiculelor de pe partea carosabilă.”

Cei patru răniţi, printre care copilul de doi ani şi jumătate, au primit îngrijiri medicale la faţa locului. Pentru cei trei adulţi s-a luat decizia să fie transportaţi la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului judeţean, pentru îngrijiri şi investigaţii suplimentare. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările.Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *