(P) Șemineul electric cu consumul unui bec există și va arăta sublim în apartamentul tău!Șemineul electric este printre puținele dispozitive decorative ce reușesc să reproducă cât mai fidel posibil și la costuri neașteptat de mici.

Senzația de a te bucura de un semineu lemne autentic, direct în confortul livingului tău, indiferent că vorbim despre o locuință la casă, dar mai ales într-un apartament la bloc.

Prietenii noștri de la PEFOC, firmă 100% românească și cu peste 20 de ani de activitate neîntreruptă în domeniul comercializării și montajului profesional al tuturor soluțiilor termice alternative, ne vor ajuta sa demontăm mituri și să ne explice, de ce este șemineul electric cel mai ieftin dispozitiv care se apropie ca și stil, de șemineul tradițional pe lemne?

În primul rând, gama de semineuri electrice din oferta meșterilor din Sibiu, se bucură de calitate premium și caracteristici tehnologice de ultimă generație. Ecranul LED inovativ 3D cu afișare luminoasă este responsabil de producerea efectului de flacără naturală, precum aceea dintr-un focar de șemineu pe lemne. Acest aspect este crucial pentru menținerea unui nivel cât mai scăzut al costurilor energiei electrice, necesare utilizării. Mai mult decât atât, șemineul electric se montează foarte rapid și simplu. Nu necesită un sistem de evacuare al fumului, și prin urmare, nu este nevoie de meseriași, șantier sau investiții în materiale.

Așadar, costurile inițiale de achiziție, precum și cele ulterioare de întreținere sunt minime. În comparație cu șemineul sau soba tradițională, varianta electrică nu necesită întreținere și verificare periodică sau alte cheltuieli neprevăzute. Apoi, întrucât acesta nu funcționează pe bază de combustibili fosili, având nevoie doar de o mică parte din curentul electric deservit locuinței, devine un avantaj evident care transforma șemineul electric, într-o achiziție accesibilă oricui.

Se poate și mai ieftin decât atât? Da, se poate! În prezent, prețurile la șemineele electrice din catalogul Pefoc au intrat la apă. Promoțiile și reducerile sunt gândite ca toată lumea să aibă acces, mai devreme sau mai târziu, la un dispozitiv inedit, independent de buget sau posibilitățile financiare.

Privitor la costurile reale de achiziție sau de funcționare ale unui șemineu decorativ, este important de menționat că acesta consumă în funcție de durata și modul de utilizare. Așadar, dacă îl folosești așa cum fac 90% dintre cei care cumpără un șemineu electric 3D LED (doar cu funcția estetică, nu și pentru încălzire), el va consuma lunar, atenție, mai puțin decât un singur bec economic (circa 10W)! Deci, un efort aproape nesemnificativ pentru a reproduce la tine acasă, senzația fidelă a căldurii focului pe lemne care pătrunde printr-o usa soba, învăluind casa cu magia serilor petrecute în casa de la țară a bunicilor noștri!

Totuși, în cazul folosirii și a funcției de încălzire, consumul va crește exponențial! Pe parcursul a 2 ore de funcționare continuă cu funcția de încălzire pornită în fiecare zi, vei avea un consum de 3 kW, deci ai scoate din buzunar, undeva la 40 lei/lună. Tocmai de aceea, în funcție de preferințele tale, șemineul electric este dispozitivul ideal pentru cei care doresc o sursă suplimentară de căldură, ieftină, aspectuos și cu un consum redus de energie!

Gama șemineelor electrice oferă un spectru cromatic vast, cuprinzând o paletă de culori care se asortează cu diferitele stiluri rezidențiale, precum nuanțe de: alb, wenge, negru, crem, dar și tipuri diferite: incorporabile, cu piatră (rustice), de tip sobă de perete (stil ecran) sau cu imitație de jar.

Așadar, intră chiar astăzi pe site-ul oficial Pefoc.ro și alege-ți dintr-o gamă foarte largă, șemineul decorativ electric ideal pentru casa sau apartamentul tău de la bloc! Noul tău șemineu electric va ajunge la tine în maximum 48 de ore de la confirmarea comenzii on-line – simplu și rapid, din stoc propriu și la un preț prietenos cu fiecare buget în parte.Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *