Optimile Cupei României | Tragerea la sorți, programată marți, de la 15:30. Componența urnelor


SPORT.RO

Data publicarii: Luni 04 Octombrie 2021, 23:14

Data actualizarii: Luni 04 Octombrie 2021, 23:17


FC Argeș, Hermannstadt, Chindia, Dunărea Călărași, Dinamo, Rapid, FCSB, Universitatea Craiova, Poli Timișoara, FC Buzău, Gaz Metan, Sepsi, FC Voluntari, FCU Craiova, Minaur Baia Mare și CSO Filiași sunt echipele calificate în faza optimilor.


Potrivit site-ului oficial al FRF, 11 echipe fac parte din Urna A pentru tragerea la sorți de marți, iar cinci echipe au fost repartizate în Urna B.


URNA A: FCSB, Universitatea Craiova, FC Argeș, Chindia, CSO Filiași, Gaz Metan, Dinamo, Minaur, Dunărea Călărași, Poli Timișoara, FCU Craiova.


URNA B: Sepsi, FC Voluntari, Hermannstadt, Rapid, FC Buzău


„Se grupează echipele din urna A cu echipe din urna B (5 jocuri) şi, în continuare, cele 6 echipe rămase în urna A se grupează între ele (3 jocuri).


Jocurile din optimile şi sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. 


În cazul în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalație de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condițiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării”, se arată pe site-ul FRF.

Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *