OFICIAL | Bogdan Lobonț, noul selecționer al naționalei U20! Lovitura dată de FRFFostul portar ar putea reveni în România.


Chiar dacă se anunța ca fiind unul dintre cei mai buni tineri manageri români, Bogdan Lobonț nu a reușit să aibă un start de carieră foarte bun. Acesta n-a antrenat-o decât pe Universitatea Cluj, în Liga 2, în perioada decembrie 2018 – iunie 2019. Acesta a bifat 19 meciuri pe banca ardelenilor, reușind 13 victorii, 4 înfrângeri și două egaluri.


Naționala U20 a României a fost înființată la finalul anului trecut în urma deciziei Comitetului Executiv din noiembrie 2020, din dorința de a oferi continuitate tinerelor generații. România este singura țară din Europa de Est cu o selecționată la acest nivel de vârstă. Șefii de la FRF au decis să-l numească pe fostul portar în poziția de selecționer, după cum se arată în comunicatul emis pe site-ul oficial.


Debut în toamnă


 


Selecționata care urmează să fie pregătită de Lobonț va avea parte de mai multe meciuri amicale cu formații foarte puternice., debutul urmând să fie cu naționala Portugaliei.


2 septembrie: România U20 – Portugalia U20


6 septembrie: Anglia U20 – România U20


7 octombrie: România U20 – Cehia U20


11 octombrie: Germania U20 – România U20


11 noiembrie: România U20 – Polonia U20


15 noiembrie: Italia U20 – România U20


Ianis Hagi în Champions League! Marți, de la 10 seara, în direct la PRO X: Glasgow Rangers – Malmo! Bucurați-vă de fotbal!

Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *