O nouă tranșă de vaccin Moderna sosește, joi, în România. Despre câte doze este vorbaSURSĂ: Realitatea.NET

AUTOR: Dana BărăganPotrivit sursei citate, dozele depozitate la Compania Natională “Unifarm” SA vor fi distribuite, în perioada următoare, în centrele regionale existente la nivel național.

Depozitul Companiei Nationale “Unifarm” SA este complet autorizat și avizat de către Autoritatea Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România (ANMDMR), autoritatea națională care are competență în domeniul medicamentului de uz uman.

Până în prezent, 1.366.800 de doze Moderna au fost recepționate de țara noastră, iar 718.578 au fost deja utilizate pentru imunizarea populației.

În România, alocarea dozelor de vaccin se realizează conform calendarului de livrare pus la dispoziție de firma producătoare, sens în care, periodic, țara noastră primește tranșele de vaccin necesare imunizării populației, mai arată CNCAV, într-un comunicat publicat, astăzi, pe Platforma Națională de Vaccinare.

Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 este un organism interministerial, fără personalitate juridică, în subordinea directă a Secretariatului General al Guvernului și coordonarea prim-ministrului.


Citește și:Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *