O femeie și-a turnat diluant pe cap și a amenințat că își dă foc în fața primarului din Pașcani


Facebook/I.S.U.J. Iaşi – Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al jud. Iaşi

SMURD Iași

O femeie din Pașcani a amenințat, joi, că își dă foc, chiar în fața primarului din Pașcani.

Femeia deține un chioșc într-o piață, dar urmează să fie evacuată, acesta fiind motivul protestului.

Presa locală scrie că femeia a fost în audiență la primar, iar apoi a scos o sticlă de diluant și și-a turnat-o pe cap, amenințând că-și va da foc.

Ea a renunțat la forma extremă de protest când a văzut că primarul nu cedează la amenințările sale, conform News Pașcani.

Însă femeia a leșinat din cauza mirosului de diluant și a fost transportată la spital.

„Astăzi (n.red. – joi), la audiențe am avut un eveniment nefericit, a venit o doamnă care a reclamat faptul că a fost amendată astăzi de către Poliția Locală pentru ocuparea domeniului public fără forme legale. Am fost în piața vale ieri, într-o vizită, am constatat că în fața ușii de intrare – ieșire din hala din vale erau depozitate niște mese, niște baxuri, materiale. Am rugat să fie eliberată zona pentru motive de siguranță.

Acolo este o cale de evacuare, Doamne ferește, de un incendiu, lumea nu are pe unde să fugă de acolo! Și am spus ‘asta nu este de glumă’, până mâine să eliberați acea zonă din fața ușii. Astăzi când am fost din nou nu era eliberată zona. În consecință, cei de la Poliția Locală au aplicat o amendă. Doamna a venit foarte nemulțumită pe motiv că a primit amendă, și a făcut un gest necumpătat, a spus că ea vrea să își dea foc”, a declarat primarul Marius Pintilie.

 Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *