„Nu vor arata ca o nou promovata, ci ca o echipa cu pretentii!” Daniel Pancu, multumit de ultimele achizitii ale RapiduluiFostul antrenor al giulestenilor lauda transferurile facute pana in acest moment.


Dupa ce au reusit sa-i transfere pana acum pe Claudiu Belu-Iordache, Alexandru Albu si Dragos Grigore, rapidistii sunt foarte aproape sa-i inregimenteze si pe Cristi Sapunaru si Junior Morais. Lotul formatiei giulestene pare din ce in ce mai bun, schimbat in mare parte fata de cel care a reusit promovarea, lucru remarcat si de Daniel Pancu, fostul antrenor al echipei.


„Aveau nevoie de un simbol, pentru linistea suporterilor, pentru cei carora le e dor de vechiul Rapid, ca acum este o noua echipa. Este bine si pentru tinerii din lot, ei se pot dezvolta langa asemenea jucatori. Daca Dragos Grigore si Cristi Sapunaru vor fi bine din punct de vedere fizic, vor fi in primele 3 cupluri de fundasi centrali din Liga 1!


Nu vor arata ca o nou promovata, ci ca o echipa cu pretentii. Unul are 34 de ani, celalalt 36 de ani, dar s-a prelungit longevitatea, uitati-va la Gabi Tamas ce bine joaca la Voluntari”, a declarat Daniel Pancu la digisport.


Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *