Notă de plată de 148.840,5 lei lei, într-un club din Mamaia. Cine a achitat-o


Facebook/ Nuba Beach Club

Notă de plată de 148.840,5 lei lei, într-un club din Mamaia. Cine a achitat-o

Unul dintre actorii din filmul ”Miami Bici” a achitat o notă de plată uriașă la petrecerea pe care a dat-o weekend-ul trecut într-un club din Mamaia. Nu mai puțin 150.000 de lei, echivalentul a 30.000 de euro a plătit controversatul Mișu Popescu.

 

148.840,5 lei a fost nota de plată la finalul petrecerii de sâmbătă noaptea dată de actorul și politicianul Mișu Popescu în clubul Nuba din Mamaia, scrie Replica de Constanța.

Replica de Constanța

Șampania a fost adus cu alai și artificii pentru Mișu Popescu și prietenii săi, iar aroganța costat la final 30.000 de euro. Starul din ”Miami Bici” a fost însoțit de iubita sa, Eliana, iar după petrecere a plecat direct la aeroport, cu destinația Miami.

Numele real al lui Mișu Popescu, cunoscut și sub titulatura de Mișu Pricopsitu, este Mihai Gabriel Popescu, fost consilier al lui Ludovic Orban în perioada în care președintele PNL era ministru al Transporturilor, în 2007. În aceeași perioadă, Popescu a fost numit administrator la Compania Națională de Drumuri.

Ulterior, Mișu Popescu a plecat în SUA, unde a pus bazele unei filiale ale PNL. În vila sa din Miami a fost făcut celebra comedie ”Miami Bici”, în care a jucat și Mișu Popescu, în rolul băiatului rău, numit, cum altfel, Mișu.

 Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *