„Negocierile s-au încheiat!” Transferul lui Messi, ca și făcut! Anunțul făcut din Qatar. Când va fi prezentatLionel Messi, tot mai aprope de PSG după despărțirea de Barcelona!


00:35 Jurnalista Veronica Brunati a anunțat că negocierile dintre Messi și PSG s-au încheiat, după cum a informat chiar Khalifa bin Hamad Al Thani, fratele Emirului din Qatar, iar starul argentinian urmează să fie prezentat marți, la Turnul Eiffel, acolo unde va avea loc un mare eveniment dedicat special transferului său. 22:30 Jurnalistul Mohamed Bouhafsi, apropiat al clubului Paris Saint-Germain, informează că Messi a ales să semneze cu echipa din capitala Franței. Mai mult, sursa citată anunță că va semna pe doi ani cu opțiune de prelungire pe încă unul, iar clubul vrea să finalizeze mutarea în weekend, astfel că se întâlnește cu Jorge Messi în următoarele ore. 
Oficialii clubului din capitala Franței i-au făcut o ofertă uriașă lui Messi. Starul argentinian urmănd să semneze un contract valabil pentru trei ani de zile.


PSG este în discuții pentru semnarea lui Lionel Messi! Francezii i-au oferit starului argentinian un contract valabil până în 2024 și un salariu uriaș de 50 de milioane de ani pe an. Potrivit jurnalistului italian Nicolo Schira, Neymar și DiMaria fac presiuni pentru ca Messi să ajungă pe Parc des Princes.Neymar, care a jucat patru ani cu Messi la Barcelona, s-a oferit să-i pună la dispoziție bunului său prieten tricoul cu numărul 10, care se află acum la el, potrivit Transfer News Live.Ce se întâmplă cu Barcelona după despărțirea de Messi! Planul pus la punct de Laporta

 


Barcelona s-a făzut nevoită să-i rezilieze contractul lui Messi din cauza problemelor financiare cu care se confruntă clubul în această perioadă.


Laporta, președintele Barcelonei, a anunțat că imediat după despărțirea de Messi a stat de vorbă cu ceilalți căpitani ai echipei și le-a cerut să ofere maximum pentru a suplini lipsa starului argentinian din echipă. Citește mai multe detalii aici!


Ianis Hagi în Champions League! Marți, de la 10 seara, în direct la PRO X: Glasgow Rangers – Malmo! Bucurați-vă de fotbal!

Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *