Mircea Lucescu propune un antrenor de la EURO 2020 ca selecționer al României. „E un tip foarte bine pregătit”Mircea Lucescu l-a lăudat pe selecționerul italian al Ungariei, Marco Rossi, și a declarat că speră să îl vadă pe banca naționalei României.

Ungaria lui Marco Rossi face parte din Grupa F la EURO 2020 – supranumită grupa morții -, din care mai fac parte Franța, Germania și Portugalia. Maghiarii au reușit un rezultat mare sâmbătă, în fața francezilor – partida disputată la Budapesta s-a încheiat 1-1.

Lucescu l-a lăudat pe Rossi – pe care l-a antrenat la Brescia – și ar dori să îl vadă ca selecționer al României.

„E un fost jucător de-al meu, nu mă surprinde, e un băiat inteligent, cu care am avut o relaţie mai specială. Un profesionist 100%, a analizat foarte bine jocurile.

Din păcate pentru mine, a plecat în primul an la Sampdoria. Am rămas în contact cu el, e un tip preocupat pentru fotbal.

Sper să îl văd antrenor la echipa naţională a României într-o zi, e un tip foarte bine pregătit, o persoană serioasă, care merită să preia şi o altă naţională.

Totul e posibil, antrenorii, la fel ca şi jucătorii, găseşti în toate ţările. E important să se adapteze uşor culturii, jucătorilor, campionatelor, până la urmă, seriozitatea în pregătiri, în antrenamente, poate duce la rezultate foarte bune”, a declarat Mircea Lucescu, potrivit Sport.ro.Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *