Manchester City, gata să arunce cu bani pentru transferul lui Kane! Recordul lui Grealish poate fi doborât Manchester City rămâne activă pe piața transferurilor și pregătește încă o super-mutare. 


După ce au doborât recordul cu cel mai scump transfer din istoria Premier League, când au plătit 117.5 milioane de euro pentru Jack Grealish, „cetățenii” sunt la un pas să își doboare propriul record. Pep Guardiola îl dorește cu insistență pe Harry Kane la echipa sa, iar oficialii clubului au făcut primele oferte către Tottenham, însă au fost refuzate. 


Cum antrenorul catalan nu este obișnuit cu refuzuri, City pregătește o nouă ofertă pentru atacantul englez. Conform The Guardian, șeicii de la Manchester City sunt dispuși să ofere 150 de milioane de euro pentru Kane, dacă șefii lui Spurs dau semne că ar fi gata să negocieze. 


Harry Kane își dorește o nouă provocare și să câștige trofee, motiv pentru care ar fi dispus să facă trecerea la campioana Angliei. Atacantul de 28 de ani nu are niciun trofeu în carieră și vrea să remedieze acest lucru.


Guardiola a recunoscut interesul pentru Kane 

 


La o conferință de presă, Pep Guardiola a confirmat interesul echipei sale pentru atacantul englez. Antrenorul a dezvăluit că Kane este un jucător interesant pentru multe cluburi, însă totul depinde de deschiderea șefilor lui Tottenham. 


„Daca Tottenham nu vrea să negocieze, totul e încheiat. Dacă însă sunt dispuși să negocieze, cred că nu doar Manchester City, dar multe cluburi din lume vor încerca să îl transfere”, a spus Guardiola.   • Manchester City, gata să arunce cu bani pentru transferul lui Kane! Recordul lui Grealish poate fi doborât


Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *