„M-a sunat personal să vin la Juventus”. Fost star de la Barcelona, căutat de Ronaldo pentru a-l aduce în Italia Ivan Rakitic a ajuns la FC Sevilla, după cinci sezoane în care a jucat pe Camp Nou, la FC Barcelona.


Mijlocașul croat a mărturisit că a fost contactat în mod personal de către Ronaldo pentru a merge la Juventus, însă Blaugrana a cerut o sumă mult prea mare pentru italieni, 50 de milioane de euro. 


Rakitic ar fi putut juca la Juventus, potrivit declarațiilor făcute într-un interviu pentru 24sata. Fostul jucător al Barcelonei a dezvăluit că: „În vara lui 2019, Cristiano m-a sunat pentru a-mi spune să merg la Juventus. Mi-a explicat că mă vor, dar operațiunea nu a avut succes. Barcelona a cerut 50 de milioane de euro. Prea mult.”


A visat să facă echipă cu Ronaldo! 


În trecut, Ivan Rakitic a mărturisit că își dorește să joace alături de starul portughez, după ce a avut posibilitatea să evolueze alături de Messi: „Este, de asemenea, unul dintre cei mai buni jucători din istorie. Este plăcut să-l urmărești și să vezi ce face la Juventus”.


Croatul a fost transferat de Barcelona de la Sevilla în 2014 pentru 18 milioane de euro, iar după cinci sezoane pe Camp Nou, acesta s-a întors la club. 


FCSB – Shakhter Karagandy, joi, de la 21:30, în direct la PRO TV! Bucurați-vă de fotbal!

Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *