LOVITURĂ pentru românii care au acest model de TELEFOANE! Trebuie să-l schimbe urgentSURSĂ: realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NETGoogle va bloca, de la finele lunii septembrie, accesul utilizatorilor Android care folosesc versiunea 2.3.7 – Gingerbread – și versiunile anterioare. 

Începând cu 27 septembrie, toate smartphone-urile care rulează Android 2.3.7 Gingerbread sau versiunile anterioare nu vor mai putea accesa serviciile Google, scrie agenția ANSA.

Măsura a fost anunțată de companie, potrivit căreia este concepută pentru a „proteja siguranța utilizatorilor”. Cei care vor încerca să acceseze aplicațiile Google după 27 septembrie vor primi un mesaj de eroare. Printre cele mai utilizate aplicații sunt YouTube, Maps, Gmail, dar și Drive.

Problema va apărea pentru cei care vor încerca să acceseze aplicațiile cu un nume de utilizator și parolă personală, în timp ce cei care sunt deja autentificați ar putea continua să folosească platformele fără dificultăți majore.

Cu toate acestea, nu este clar dacă Google nu va bloca de tot software-ul, făcând imposibil un nou acces.

Conform grupului american, mutarea este o consecință a imposibilității actualizării unui sistem de operare vechi de peste 10 ani, care nu acceptă multe dintre noutăți.


Citește și:Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *