Lăsat nesupravegheat, un copil de aproape 3 ani a căzut de la etajul patru, în GorjUn copil de aproape 3 ani din judeţul Gorj a ajuns, miercuri, la spital după ce a căzut de la etajul patru. El era acasă cu mama sa care nu l-a supravegheat.

Copilul s-a urcat pe un ATV de jucărie, apoi pe geamul care era deschis şi a căzut. Mama l-a transportat la spital.

”În după-amiaza aceasta, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au fost sesizati prin apelul 112 de un medic în cadrul Spitalului Orăşenesc Rovinari, cu privire la faptul că, la unitatea spitalicească s-a prezentat o femeie de 31 de ani, din localitate, împreună cu fiul sau, de 2 ani şi 9 luni, despre care mama sa a comunicat că a căzut de la et. 4, din imobilul unde locuiesc”, a transmis, miercuri seară, IPJ Gorj, conform news.ro.

Echipa operativă care a constatat că, în timp ce copilul se afla la domiciliu împreună cu mama sa, fiind lăsat nesupravegheat, a căzut pe gemul sufrageriei de la et. 4 al blocului.

Copilul s-a urcat pe geamul care era deschis, după ce, în prealabil, s-a urcat pe un ATV de jucărie.

”Băieţelul a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Orăşenesc Rovinari, unde i s-au acordat îngrijiri medicale de specialitate, ulterior fiind transportat cu un echipaj medical la Spitalul Judeţean nr. 1 Craiova, unde urmează să-i fie efectuate investigaţii suplimentare”, au mai transmis poliţiştii.

Aceştia au precizat că s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *