Iuliu Muresan poate fi salvarea lui Dinamo! Fostul presedinte al CFR Cluj negociaza cu DDBDinamo si-ar putea intari segmentul administrativ prin aducerea lui Iului Muresan.


Fostul presedinte al CFR Cluj ar putea ocupa functia de administrator special, conform digisport. Din primele informatii, se pare ca cei din DDB au luat deja legatura cu Muresan. 


Conform legislatiei, un club aflat in insolventa este condus de doua persoane: un administrator special si un adminitrator judiciar. Pentru functia de administrator judiciar a fost deja ales Razvan Zavaleanu.


Astfel, Iuliu Muresan si Razvan Zavaleanu ar putea colabora din nou, dupa ce au facut-o si in 2015, la CFR, cand au reusit sa scoata clubul din insolventa. Astfel, Dinamo isi pune increderea in experienta celor doi.


Iuliu Muresan a fost, ultima data, la Hermanstadt. La clubul din Sibiu nu a avut rezultate prea bune. Contactat de jurnalistii de la GSP, Muresan nu a confirmat, dar nici nu a negat discutiile.


„Am auzit si eu niste zvonuri, doar ca nu este nimic concret. Nu pot sa comentez, nu vorbesc pe presupuneri. Momentan sunt acasa, la Cluj, sunt bine, sanatos si nu pot vorbi despre ceva ce inca nu mi s-a oferit”, a spus Iuliu Muresan.


Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *