Iordănescu, reacție sinceră după ce s-a scris că a fost băgat în ședință de patron: „Nu putem vedea toți fotbalul la fel! ”


Ana-Maria Popescu

Data publicarii: Miercuri 06 Octombrie 2021, 08:37

Data actualizarii: Miercuri 06 Octombrie 2021, 08:45


Edward Iordănescu a comentat informațiile apărute recent în presă conform cărora patronul Gigi Becali i-ar fi reproșat jocul echipei, iar între cei doi ar fi existat un schimb aprins de replici. Deși nu a confirmat zvonurile, antrenorul a lăsat să se înțeleagă că discuțiile au existat, însă are în continuare sprijinul finanțatorului. 


Mai mult, tehnicianul roș-albaștrilor a dezvăluit că Mihai Stoica, managerul general al echipei, are un rol important în relația și comunicarea cu Gigi Becali și că are susținerea lui. Totodată, Iordănescu a ținut să puncteze că în ciuda jocului mai puțin plăcut, importante sunt punctele obținute, evidențiind că odată cu trecerea timpului echipa va avea o prestație mult mai solidă. 

  • Edward Iordanescu


„Asta contează foarte mult pentru mine!” 


„Apar foarte multe materiale în presă, multe nu apuc să le parcurg, cu tot respectul pentru presă, nu este acesta rolul meu. Am stat și azi toată ziua la stadion, lucrăm mult. Nu vreau să comentez tot ce apare în presă. Sunt discuţii fireşti ce le am eu cu patronul echipei. Discuţii normale. 


Fotbalul nu putem să-l vedem toţi la fel. Mă bucur in continuare de promisiunile pe care mi le-a făcut. E deschis dialogului şi asta contează foarte mult pentru mine. Îl am pe Mihai Stoica alături, care este un mediator foarte bun. Mă ajută pentru că îmi conferă linişte. Eu lucrez cu echipa mult pe teren. Sunt conştient că suferim ca joc, dar ne-am asumat asta. Dacă mă pui să aleg între joc și rezultate…aleg momentul acesta, rezultatele!


Trebuie multă muncă. Sunt multe lucruri noi pe care eu le cer şi nu pot să fie făcute rapid. Azi, de exemplu, am avut doar 12 persoane la antrenamente, deci pe noi nici pauzele competiţionale nu prea ne ajută…Nu avem nici echipa a doua. Incercăm să ne adaptăm.


Timpul imi va da dreptate, jocul nostru va creşte! Asta inseamnă multă muncă pentru că sunt multe lucruri noi pe care le cer şi care nu pot fi transformate în automatisme decât in timp!”, a spus Edward Iordănescu pentru Telekom Sport

Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *