Înregistrare AUR, cu un deputat PNL acuzat că ar negocia absența de la moțiune: Promovăm câțiva oameni, unde vrei tu


George Simion

Agerpres

Liderul AUR, George Simion, a publicat pe contul său de Youtube o înregistrare audio în care spune că apare deputatul PNL, Cosmin Șandru care încerca să-l convingă pe deputatul AUR, Ciprian Titi Stoica să lipsească marți de la votul moțiunii.

Pe înregistrarea audio cel despre Simion spune că este Cosmin Șandru se aude spunânand ”Ți-o spun direct. Promovăm câțiva oameni, unde vrei tu, nu știe nimeni. Îi facem membri PNL de formă și gata. Întelegi? Ne spui unde, instituții deconcentrate”.

La rândul său, membrul AUR îi răspunde acestuia că nu are rost să își piardă timpul.

“Eu am avut un serviciu în Anglia, la 4 minute de casă, lucram 4 zile, duminicile libere, eram cel mai mare în grad la stație, luam aceiași bani pe care-i iau aici ca deputat. Eu n-am venit pentru….întelegi? eu am venit fiindcă sunt sătul de ce se întâmplă și nu se mai poate continua așa. Și voi pentru că sunteți tineri și de bună credință ar trebui să întelegeți și voi lucrul ăsta”, a răspuns deputatul AUR.

Contactat de Antena 3 Cosmin Șandru a negat înițial discuția, dar după ce i s-a spus că a fost înregistrat a recunoscut că a vorbit cu deputatul AUR, dar a spus că au discutat despre poziția partidului lui George Simion față de moțiune. ”Să nu fie extras din context. Dacă e înregistrarea cap coadă nu am nici un fel de emoție”, a spus parlamentarul PNL.

George Simion a transmis că înregistrarea a fost trimisă către DNA.

 Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *