‘Înfruntarea’ titanilor! Super-imagini cu Khabib Nurmagomedov și Cristiano Ronaldo după meciul lui United 


SPORT.RO

Data publicarii: Marti 05 Octombrie 2021, 19:57

Data actualizarii: Marti 05 Octombrie 2021, 20:01


Cei doi sunt extrem de apropiați, iar recent, luptătorul a mers să își viziteze prietenul pe Old Trafford, iar întâlnirea dintre cei doi a fost una cu adevărat ‘incendiară’. Khabib a postat pe contul de Instagram câteva fotografii în care apare alături de Ronaldo, dar și două clipuri. 


În primul dintre ele, cei doi stau față în față, exact cum stau luptătorii înainte de meci, iar apoi râd împreună și se îmbrățișează. În cel de-al doilea clip, Nurmagomedov apare vorbind cu portughezul, Paul Pogba și Rio Ferdinand. 

  • Khabib Nurmagomedov și Cristiano Ronaldo


„El e cel mai bun din lume, continuă să îți faci treaba campionule, inspiri milioane de oameni din toată lumea”, a fost mesajul lui Khabib pentru Ronaldo. 


Ronaldo i-a dezvăluit care este destinația sa după Juventus 


Înainte să semneze cu Manchester United, Ronaldo i s-a confesat bunului său prieten, căruia i-a spus de când încă se afla la Juventus că se va întoarce la clubul său de suflet. 


„Nu voi dezvălui mesajele private cu el, însă Cristiano mi-a spus că se plictisește în Italia și că vrea să se întoarcă în Anglia. Mi-a zis cu o lună înainte că va merge la Manchester United. Pentru mine nu a fost o surpriză că a semnat cu ei”, a spus Nurmagomedov. 

Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *