Imaginile momentului vin din Italia! Ghinionistul Spinazzola canta imnul impreuna cu fiul sauLeonardo Spinazzola a parasit meciul cu Belgia accidentat in minutul 79.


Probabil cea mai mare surpriza de la acest Campionat European, Leonardo Spinazzola a avut parte de un ghinion urias si a parasit accidentat partida din sferturi contra Belgiei, in minutul 79, atunci cand a simtit ca are probleme si a facut semn echipei medicale sa intervina.


S-a dovedit ca acesta are ruptura de ligamente si va lipsi 6 luni de pe gazon. Colegii l-au intampinat cu aplauze si caldura in momentul in care investigatiile au fost incheiate si fotbalistul a venit sa-si ia la revedere, componentii nationalei Italiei dand dovada inca o data de unitatea exceptionala care exista.


Spinazzola a ajuns acasa si a fost filmat inainte de partida cu Spania cand canta imnul alaturi de copilul sau, iar imaginile au ajuns virale si compasiunea pentru fotbalist din partea microbistiilor a atins cote maxime. Din pacate pentru italian, accidentarea inseamna si amanarea unui eventual transfer, dupa cum presa a scris, Chelsea, Barcelona sau Real Madrid fiind cu toate interesate de revelatia Campionatului European.Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *