Imagini INCREDIBILE! Un bărbat din Rusia s-a plimbat cu mașina prin oraș cu iubita legată pe plafon – VIDEOSerghei Kosenko este un influencer cunoscut pe rețele de socializare, cu peste 5 milioane de urmăritori pe Instagram.

S-a făcut remarcat prin prezența sa extravagantă din mediul online și afinitatea pentru activități periculoase. 

În încercarea de a creat un conținut neobișunit, acesta s-a ales la scurt timp după publicarea înregistrării cu oamenii legii pe urmele lui.

Poliția rutieră din Moscova s-a autosesizat și a transmis într-un comunicat că investighează un videoclip apărut în mediul online în care este văzută o fată legată de plafonul unei mașini în mișcare.

Următoarea zi, Kosenko a scris într-o postare pe Instagram că el și prietena sa își cer scuze pentru incident și că au fost amendați cu 750 de ruble, adică aproximativ 10 dolari. Nu este clar dacă amenda a venit în urma investigației poliției rutiere din Moscova.

Serghei Kosenko are peste 5 milioane de urmăritori pe Instagram și este cunoscut pentru prezența sa extravagantă din mediul online și afinitatea pentru activități periculoase. 

     Vezi această postare pe Instagram           

O postare distribuită de Sergey Kosenko (@sergey_kosenko)

Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *