Icoana făcătoare de minuni de la mânăstirea Ghighiu a ajuns în CapitalăSURSĂ: Realitatea PLUS

AUTOR: Ioana StanescuPelerinajul care a adunat sute de oameni este organizat în ajunul uneia dintre cele mai mari sărbători creștine, Adormirea Maicii Domnului.

„Și am avut acest privilegiu, cu binecuvântarea Preafericirii Sale și bunăvoința maicilor de la mănăstirea Ghighiu, să aducă chipul Maicii Domnului zugrăvită într-o icoană numită „Siriaca”, cunoscută ca mare făcătoare de minuni, în pelerinaj, aici, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou”, a declarat preotul paroh al Bisericii Sfântul Gheorghe cel Nou, Emil Cărămizaru.

Cei care s-au rugat la icoana „Siriaca” spun că aceasta face într-adevăr minuni.

„Eu am venit într-o zi la biserică, că mi-era foarte rău și cum am ajuns pe scările bisericii, mi-a dat o putere așa, să zbor”, a mărturisit o femeie venită în pelerinaj.

O altă femeie a relatat că a trăit trei miracole după ce s-a rugat la icoană: „Ne-a ajutat, în mod deosebit, de două ori până acum, în viață”.

Și maicile de la mănăstirea Ghighiu vorbesc despre minunile petrecute în viețile credincioșilor care au venit, de-a lungul timpului, să se roage la icoana Maicii Domnului.

 


Citește și:Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *