Horoscop 6 august 2021, prezentat de Neti Sandu. Săgetătorii își recuperează banii de la datornici



E bine să fim flexibili că pot apărea situații neprevăzute și prezența de spirit ne va fi de mare ajutor.

Vibrația zilei este 6 și vom rezolva multe lucruri cu duhul blândeții.

Să vedem ce se întâmpla cu fiecare dintre zodii.

 

HOROSCOP 6 AUGUST LEU

 

Aveți tot felul de idei pentru proiectele particulare și mulți oameni în jurul vostru care vă pot fi de folos – apelați la ei. O să vă puteți și distra și să faceți treaba pe-acasă, pare să fie un program diversificat, dar o să faceți slalom printre chestiunile complicate și să ieșiți cu bine la liman.

HOROSCOP 6 AUGUST FECIOARĂ

 

Simțiți nevoia să schimbați ceva la slujbă și poate negociați un alt post, să vă mutați în alt departament. E momentul să vă îngrijiți de voi, de sănătate, de felul în care arătați, s-aduceți un plus de prospețime, vă tundeţi altfel, găsiți un alt stil vestimentar.

HOROSCOP 6 AUGUST BALANŢA

 

Se poate să luați parte la un eveniment care vă poate propulsa în carieră și o să vă bucurați de un bun renume. O să vă ia prin surprindere o invitaţie într-o mini vacanță și asta înseamnă că se pot remedia așteptările din relația care cam lasă de dorit în ultima vreme.

HOROSCOP 6 AUGUST SCORPION

 

Se poate să găsiți un last minute să plecați câteva zile pe undeva, într-un city-break, de relaxare. Poate vi se forțează mâna să luați o decizie referitoare la un contract, să vă duceți, poate la alt serviciu, dar ideea nu pare să fie coaptă, mai amânați decizia finală.

HOROSCOP 6 AUGUST SĂGETĂTOR

 

Poate mai faceți niște demersuri ca să vă luați banii, că dacă nu-i cereți datornicii cred că nu mai aveți nevoie de ei. O să ieșiți la rampă cu ceva care să vă pună într-o lumină favorabilă, o să se lase cu ecouri pozitive și poate vă extindeți relațiile în lumea voastră profesională.

HOROSCOP 6 AUGUST CAPRICORN

 

Vă puteți îndepărta de casă c-aveţi ceva important de vorbit cu partenerul de cuplu și un spațiu neutru v-ar ajuta să depășiți unele probleme. Poate or să vă ia pe sus prietenii să plecați într-o excursie, fie și un dus-întors, ca să revedeți marea, sau alte locuri încărcate de amintiri.

HOROSCOP 6 AUGUST VĂRSĂTOR

 

E posibil să-ntâlniţi pe cineva în timpul unei călătorii, poate sunteți în concediu și o să aveți și voi companion de viață. Se poate să fiți în tatonări pentru un nou job, poate fi doar o colaborare, dar vă mai gândiți, dacă să vă aventurați, sau nu, încă.

HOROSCOP 6 AUGUST PEȘTI

 

O s-aveți inspirație și poate faceți lucruri de calitate și care pot fi valorificate la o adică. Va trebui, probabil, să alocați mai multe ore treburilor familiale și să le duceți la bun sfârșit și abia după o să ieșiți la un suc, la film.

HOROSCOP 6 AUGUST BERBEC

 

Apar niște modificări în program, poate vă duceți la munte în loc de mare sau invers, dar tot vă distrați. Ați putea da o fugă într-o stațiune turistică și vă luați și laptopul dacă trebuie să mai lucrați ceva, și să vă recreați, să vă întoarceți cu alt vibe.

HOROSCOP 6 AUGUST TAUR

 

La o petrecere se poate să faceți cunoștință cu cineva care e în rezonanță cu voi și să-ncepeţi o relație dacă n-aveți pe nimeni. Vă bucurați de vizita cuiva, poate vă scoate în oraș, sunt noutăți care or să vă învioreze și vă faceți planurile în funcție de ele pentru următoarea perioadă.

HOROSCOP 6 AUGUST GEMENI

 

Cineva care v-a promis că vă scoate la plimbare s-ar putea să nu mai poată veni, dar nici n-o să vă țină pe loc – găsiți pe cineva. E bine să faceți niște verificări înainte să plecați la drum, să aveți actele în regulă, mașina să fie trecută recent prin service, iar dacă sunt ceva probleme mai bine luați trenul.

HOROSCOP 6 AUGUST RAC

 

Poate de dragul copiilor dați o fugă la mare, sau la munte unde şi-ar dori să-i duceți. Noutăți care să vă treacă prin toate stările și o să vă mobilizați din mers să faceți și treabă, să ieșiți și cu prietenii, ca să vă mai spălați gândurile.

 



Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *