Horoscop 15 august. Momentul marilor adevăruri a venit. Schimbări majore pentru o zodieSURSĂ: realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NETBerbec

Nu pune la suflet atitudinea uneori agresivă a celor din jurul tău! Replicile tale să fie presărate, pe lângă ironie, și cu o glumă, ca să le arăţi că nu te superi. Este încă vacanță, bucură-te de ea!

Taur

Acum este momentul tău! Trebuie să începi acum o afacere, o investiţie, din care vei câștiga sigur bani, mai târziu sau mai devreme. Startul este în aceste momente! Reușita depinde doar de tine, doar să vrei să pornești cât mai repede.

Gemeni

Visele nu sunt doar frumoase, ele pot deveni realitate! Imaginația este punctul tău forte, la fel și creativitatea. Planurile tale cele mai dragi pot prinde contur chiar în următoarele zile. Dă-ți voie doar să te apuci de treabă. Ai mai multă încredere în tine și… curaj!

Leu

Ești gata să abandonezi, nu? Eşti prins la mijloc, ți-e teamă de o înfrângere… Nu te lăsa învins, ridică-te și nu te lăsa doborât de minciuni și gesturi care nu te caracterizează. Ai toate dovezile de care ai nevoie să demonstrezi că nu ai nicio vină pentru ce ești acuzat. Arată-le și vei câștiga!

Fecioară

Acum descoperi cine te știe cu adevărat și îți este aproape. Ai un drum lung de făcut în străinătate, dar vei reuși… cu ajutorul unor prieteni. Fii mulțumit de cine este alături de tine, pentru că te merită.

Balanță

Mai bine mai târziu decât niciodată! Asta vei învăța, din nou, în clipele ce urmează. Ai nevoie de ceva șocant, doar ca să revii la realitate. Nu trebuie să te sperie, e salvatoare vestea ce va veni. Bucură-te că se întâmplă așa. Totul se va termina cu bine.

Scorpion

Treci prin situaţii foarte contradictorii, când vrei să arăți cât de bun ești într-un domeniu, când recunoști cât de puțin știi pe alte planuri. Totul e să recunoști onest unde eşti experimentat şi unde nu știi. Nu este nicio tragedie. Totul se învață, și tu știi asta cel mai bine.

Capricorn

Ai un as în mânecă, nu te compara cu ceilalţi! Ai tendința de a crede că ești mai prejos decât mulți. Nu te teme să intri într-un grup nou pentru că persoanele respective par cele mai grozave și cele mai bune. Și tu ai ceva special, numai al tău, la ce ești numai tu bun. Așa că a sosit momentul să faci acest pas cu încredere.

Vărsător

Da, planurile tale au ajuns într-un punct critic, trebuie să te oprești. Este un semnal de alarmă că trebuie să te oprești. Adună-te și schimbă ceva, orice, ritmul, soluțiile. Vei vedea cum se rezolvă totul.

Pești

Fii fericit cu ce ai și cu cine ai! Arată că ești îndrăgostit prin cel mai mic gest și chiar… naiv. Nimeni nu va râde de tine dacă desenezi inimioare pe o hârtie sau faci gesturi copilărești. 


Citește și:Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *