Haaland, aproape de plecarea de la Dortmund?! Ce le-a spus ziaristilor la revenirea la antrenamentele BorussieiAtacantul este dorit de marile forte ale Europei.


Aproape toate echipele mari ale Europei s-au reunit in vederea pregatirii noului sezon, iar Borussia Dortmund nu face rabat de la regula. Nemtii au inceput antrenamentele, iar marea vedeta a echipei, Erling Haaland, a fost printre primii care s-au prezentat, avand in vedere ca acesta nu a evoluat alaturi de nationala sa la Euro 2020.


Viitorul sau este incert, mai ales ca Dortmund s-a aratat dispusa sa-si vanda vedetele, un exemplu bun fiind Jadon Sancho, mijlocasul vandut pe 95 de milioane de euro la Manchester United. Jurnalistul de la Bild prezent la reunirea lotului Borussiei a dat detalii care s-ar putea dovedi corecte pe viitor.


L-am intrebat pe Erling Haaland daca ramane la Borussia Dortmund in sezonul viitor” a explicat jurnalistul celor de la BILD, Christian Falk. „Mi-a zambit si nu a raspuns nimic”, a mai spus Falk, unul dintre cei mai respectati jurnalisti germani ai momentului.  • Haaland, aproape de plecarea de la Dortmund?! Ce le-a spus ziaristilor la reunirea Borussiei


Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *