„Geo Flores” în Bundesliga?! Fostul internațional face dezvăluiri senzaționale: „Țin minte și acum schimbul de mesaje”George Florescu putea să aibă o carieră direrită.


Geroge Florescu s-a retras la începutul acestui an, după ce a ratat play-off-ul cu U Cluj şi, implicit, promovarea în Liga 1. Fostul decar al naţionalei şi-a încheiat cariera unde a şi început, alături de clubul său de suflet. Plecat din România la o vârstă fragedă, fostul ”tricolor” a evoluat în diverse ţări.


Trecut prin Moldova, Rusia, Danemarca, Ucraina, Azerbaidjan şi Cipru, perioada petrecută la Midtjylland a fost cea mai bună pentru Florescu, fiind convocat în premieră şi la naţională. Tot atunci, mijlocașul a fost aproape să prindă și transferul carierei.


„Au fost două şanse să ajung în Bundesliga, am fost dorit de Wolfsburg şi Werder Bremen. Totul s-a întâmplat când eram la Midtjylland. M-au urmărit, dar până la urmă nu s-a făcut transferul. Ţin minte şi acum schimbul de mesaje cu Wolfsburg. Cu Werder Bremen, transferul a căzut din cauza unei accidentări”, a declarat George Florescu, pentru Look Sport.FCSB – Shakhter Karagandy, joi, de la 21:30, în direct la PRO TV! Bucurați-vă de fotbal!

Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *