GALERIE FOTO | Ultrașii lui CSA Steaua au făcut spectacol în peluză, chiar dacă au fost puțini la stadion! Câți fani au fost la meci Fanii echipei Armatei nu au fost prezenți într-un număr foarte mare.


Nou-promovata din Liga a 2-a, CSA Steaua, a disputat primul meci oficial de pe noul stadion din Ghencea, însă susținerea nu a fost deloc una la care se așteptau, ba chiar au fost surprinși în mod negativ de numărul mic de oameni care au asistat la meci.


O primă estimare vorbește de maxim 4000 de oameni prezenți la partdă, dar de remarcat că jumătate din ei se aflau la Peluza Sud, unde au făcut o atmosferă demnă de meciurile de cel mai înalt nivel, cântând apraope neîncetat.


Inaugurarea cu OFK Belgrad, un succes


 


Cu toate că nu au răspuns prezent la meciul din Liga a 2-a contra celor de la Csikzsereda, suporterii au fost mult mai numeroși la meciul amical de inaugurare cu formația sârbă. Peste 10.000 de oameni au asistat la victoria cu 5-0 în fața celor de la OFK Belgrad.  • CSA Steaua, părăsită de suporteri! Imaginile unui debut nefericit pentru bucureșteni


Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *